Gamingbord – Bäst 2021

Annonser och affiliate
Våra inlägg kan innehålla annons & affiliatelänkar. Läs mer längst ner på sidan

Gamingbord – 3 bästa

Klart du ska ha ett grymt gamingbord till din rigg. När jag tittade på nytt skrivbord så spaltade jag ner vad som är absolut viktigast.

Det ska finnas rejält med plats för mina skärmar, vara snyggt, robust och kunna reda upp min sladdhärva. Både mitt mekaniska tangentbord och gamingmus är trådbundna.

Det enda som är trådlöst i min uppsättning är mitt headset. 
Med dubbla skärmar och en fet gaming-pc med alla tillbehör behöver det vara gott om space.

Jag har valt ut mina favoriter i tre prisklasser så du kan hitta ett gamingbord som passar dig.
Har du ont om plats kan du kolla på min guide om skrivbord för att få en uppfattning hur stor plats du behöver på ett skrivbord och andra viktiga egenskaper.

Swipe the table!

Premium Mellanklass Budget
Arozzi Arena Gaming Desk – Black Svive Cygnus Gaming Desk Nitro Concepts Gamingbord

Arozzi Arena Gaming Desk

Jag verkligen älskar det här skrivbordet. Det finns i flera färgkombinationer. Med 160 cm bred och 80 cm djup skrivbordsyta finns det rejält med plats för mina skärmar och resten av min utrustning.

Jag kan kasta ut min musmatta från Biltema som håller på att falla sönder för hela skrivbordet är täckt med en musmatta

Det är väldigt skönt att slippa oroa sig för att spilla ut kaffet eftersom hela ytan är vattenresistent och jag är en kaffedrickare av rang och samtidigt en spillmaja. Ett antal tangentbord har fått sköljas i duschen och sen legat i en rispåse i 2 veckor. Alltid bra med ett extra tangentbord! Tips Tips!

Jag formligen hatar sladdhärvor, vilket jag äntligen slipper eftersom Arozzi verkligen tänkt till, det finns förborrade hål där du vill ha dem. Jag har verkligen inget negativt att säga om det här skrivbordet, som man säger i norrland: Dä ä bar å köp


Läs mer och köp här

Svive Cygnus Gaming Desk

Det här skrivbordet är lite mindre än Arozzi på sina 120 cm men det funkar absolut med mina två skärmar, då kan jag dessutom ställa den mellan min bokhylla och soffan och den får plats med några centimeter till godo. 

Även här kan man hiva sin fula gamingmatta eftersom hela skrivbordsytan är täckt med en 2 mm tjock matta med sydda kanter.

Din jävla n00b kan hänt att jag skrikit ett antal gånger under matcher och drämt näven i bordet, och det håller det verkligen för med sin solida ram och ben i metall. Bordet rör sig inte men värken i handen består.

Såklart finns det som på alla vettiga gaming skrivbord kabelhållare för de miljoner sladdar som ligger på skrivbordet.


Läs mer och köp här

Nitro Concepts Gamingbord

Ett enkelt men stilrent alternativ är Nitro Concepts Gamingbord.

Skrivbordet är 116 cm brett och 75 cm djupt och hela skrivbordsytan är behandlat med plastbeläggning som är anpassad för alla möss. Extra smidigt att rengöra när min cola hamnar över halva bordet. Eller vänta, här finns ju en dryckeshållare så risken minskar men man ska aldrig säga aldrig. 

Finns en viss risk att jag tror att någon snott mitt headset i sömnen, men sen kommer jag troligen på att de hänger på sin dedikerade krok under skrivbordet. Smidigt om man inte är glömsk.

Rejäl konstruktion med bordskiva av MDF och kontruktion i stål så håller det för en och annan ragequit.

Slipp kabelstrul med kabelkul, ja skitdålig ordvits och men ja det finns två inbyggda hål för kabelhantering i alla fall. 


Läs mer och köp här