9 Bästa Gaming-glasögonen 2022

Vill du ta ditt spelande till nästa nivå? Då är det dags för gaming-glasögon. Vi har valt ut bästa gaming-glasögonen 2022. Gaming-glasögon används bland annat av proffsen för att slippa skadligt ljus, ansträngda ögon och andra problem relaterade till mycket skärmanvändning. De ger även en ökad bildupplevelse med klarare detaljer och ökar din visuella uthållighet.

Vill du veta mer?
Vad är gaming-glasögon? Klicka här för att läsa mer

Nr 1 Gunnar Atherton – Onyx – Amber

För vissa är spel en del av vår vardag, andra ett sätt att leva eller en karriär.

Med Gunnar Optiks Onyx Gaming Glasses har du som spelare tillgång till en otrolig teknik som förbättrar synen och låter dig hänge tiden till något du älskar. Gunnar Optiks Onyx Gaming Glasses  är det självklara valet på gaming-glasögon med sin patenterade lins (#9417460) och blockerare mot blåljus med premiumkvalitet.

Gunnar optiks sticker ut ur mängden med blå ljusskyddsfaktor, som informerar användaren om mängden toppblått ljusspektrum som blockeras. Utöver detta skyddar det användaren från det kraftigaste blå ljuset vilket skyddar synen.

Effekterna av att stirra på skärmen för länge, inklusive migrän, oskarp syn, torra ögon och så vidare kan minskas med hjälp av Gunnar Optiks Gaming Glasses.

Dessutom är glasögonen väldigt eleganta och ergonomiskt utformade för att passa ditt ansikte och kan bäras hela dagen utan problem. Glasögonen kan även användas på kontoret och med andra skärmar. Så även om du inte är en spelare, men använder skärmar mycket så täcker Gunnar Optiks ditt behov.

I paketet ingår en mikrofiberpåse som kan användas för att enkelt förvara glasögonen och en utmärkt mikrofiberduk att rengöra dem. Dessutom ingår ett års garanti.

Funktioner

 • Eliminierar effekterna av blått ljus för användaren
 • Förhindrar skärminducerad migrän, huvudvärk osv
 • Ett års garanti
 • Mikrofiberpåse och mikrofiberduk för förvaring och rengöring.

Specifikationer

Varumärke:Gunnar Optiks
Modell: ATH-00101


Läs mer och köp här

Nr 2 Gamma Ray Blue Light Blocking Computer Glasses

Du kanske upptäcker efter en hård dag på jobbet att du drabbas av en monstruös huvudvärk när du kliver innanför dörren hemma, vilket kan vara ett resultat av att stirra på en datorskärm på kontoret för länge.

Med den stress som kommer från arbetet är det sista du behöver att drabbas av huvudvärk och migrän eftersom du måste förlita dig på att stirra på skärmen för att jobba.

Det är här dessa utmärkta glasögonen kommer in. Dessa vackert utformade glasögonen skyddar din syn och gör problem med huvudvärk till gårdagens problem.

Huvudvärk är inte det enda som Gamma Ray Blue Light Blocking Glasses skyddat dig mot. Torra ögon och suddig syn är också saker som du kan drabbas av efter spelande under längre period och dessa glasögon skyddar dig också från de problemen.

Dessutom är glasögonen lätta och kan lätt få plats i fickan, och de har en fantastisk design som låter dig se cool och elegant ut när du spelar spel. Linsen är FDA-godkänd, och du kan vara säker på att de är säkra och hållbara nog för att hålla under en betydande tid.

Funktioner

 • Lätta glasögon som är lätta att förvara
 • Skyddar bäraren mot skadligt ljus
 • Leverereras med UV400-skydd och reflexion
 • Elegant design som gör att du ser cool ut
 • Två års garanti

Specifikationer

Varumärke: Gamma Ray Optics


Läs mer och köp här

Nr 3 Cyxus gamingglasögon

Cyxus blockerar inte så mycket blått ljus som du kan förvänta dig, men det är för att minska färgförlusten.

Cyxus förstår att det finns lite stigmatisering på de bärnstensfärgade linserna som de flesta tillverkare använder, därför har de stannat på traditionell klar lins för att ge utseendet av att ha vanliga standardglasögon.

Cyxus gamingglasögon är riktigt prisvärda. Ramen är robust och utrustad för att hantera lätta stötar och fall.

Släng på dig Cyxus gaming glasögon och du är redo!

Funktioner

 • Antireflekterande
 • Snygg design som kan användas i sociala sammanhang
 • Ergonomiskt utformat för att passa bärarens ansikte

https://www.youtube.com/watch?v=VrQBuHa0-r4&ab_channel=CarlyJunAllen

Läs mer och köp här

Nr 4 J+S Vision Blue Light Gaming Glasses

Med hjälp av J+S Vision Blue Light Gaming Glasses, blått ljus och effekterna det kan ha på dina ögon kommer inte längre att oroa dig.

Denna utmärkta produkt gör att du kan stanna längre och göra saker du älskar framför en digital skärm utan att påverka synen.

På imponerande sätt blockerar J+S Vision Blue Light Gaming Glasses upp till 90% av det mest skadliga blå ljuset (400 nm – 430 nm), och medan lite blått ljus filtrerar igenom, är det den mindre skadliga typen som inte skadar dina ögon irreparabelt.

Dessutom har J+S Vision Blue Light Gaming Glasses tydliga linser som inte litar på toning för att skydda din vision, vilket gör att den kan upprätthålla en imponerande balans melllan tittkvalitet och ögonskydd.

Glasögonen kommer i en klassisk rektangulär form som är lämplig för både män och kvinnor och kan bäras bekvämt under hela dagen. J+S Vision Blue Light Gaming Glasses har ett års garanti.

Dessutom får du med en praktisk påse att förvara glasögonen i och en mikrofiberduk som du kan använda till att rengöra linserna. Om du är en gamer, produktiv läsare eller bara någon som sitter limmad framför skärmen är det här glasögonen för dig.

Funktioner

 • Skyddar ögonen mot 90% av det skadliga blå ljuset som släpps från digitala skärmar
 • Klassisk rektangulär form
 • Lämplig för både kvinnor och män
 • Komplett med förvaringspåse och en rengöringsduk av mikrofiber
 • 12 mån garanti

Specifikationer

Varumärke: J + S
Modell: EC1087-BFBL

https://www.youtube.com/watch?v=zGYmPLijIYY

Nr 5 Gunnar Torpedo – Onyx

Gunnar Optiks har gjort det igen. Torpedo har lite mer sofistikerat utseende samtidigt som de behållt samma bärnstensfärgade linser som tidigare produkter.

Du kan se din skärm med kristallklarhet, med fokus på dynamiken i ditt spel och upplösningen istället för att behöva kisa dig igenom allt . Glasögonen inkluderar 100 % skydd mot UV-strålar och 65 % skydd mot standard blått ljus. Du kan fortfarande lätt kan se vissa färger och nyanser.

Gunnar har en del av glasögon marknaden i hårt grepp, särskilt med deras FDA och EU- certifikeringar vilket gör dem till ett igenkännligt officiellt varumärke när det gäller blåljus blockerande glasögon.

Sist men inte minst är den slitstarka lätta ramen perfekt för att inte vara i vägen för ditt spelheadset, och inte studsa framåt i ansiktet om du lutar tillbaka din spelstol, vilket gör dessa till de bästa glasögonen för gaming.

Funktioner

 • Bärnstensfärgade linser
 • 100 % UV-skydd / 65 % skydd mot blått ljus
 • Lättbyggd med en FDA-godkännandestämpel
 • 12 mån garanti

Specifikationer

Varumärke: Gunnar optiks
Modell: 375596

https://www.youtube.com/watch?v=HaF6Zqp6GR0&ab_channel=shdwmav

Läs mer och köp här

Nr 6 Gunnar Optiks Razer RPG computer gaming glasses

Gunnar optiks har gjort det igen. Vad du än tittar på för skärm har det inte en chans mot detta högnivåskydd.

Du får 100 % skydd mot skadliga UV-strålar och en perfekt sweet spot med 65 % skydd mot blått ljus. Gunnar tog sig tid att testa Race RPG fullt ut och bevisade att denna nivå av skydd minskar uppkomst av huvudvärk på grund av överansträngning. Mer spel, mindre huvudvärk.

Där glasögonen verkligen blir grymma är i den flexibla ramen. Även om vissa av deras andra modeller på våran lista är flexibla tar dessa till en helt ny nivå. Tack vare de justerbara näsplattorna och de böjbara skalmara kan du passa dessa på nästan alla huvudstorlekar utan problem.De passat perfekt varje gång, minskar torra ögon och är godkända av FDA.

Du är inte ett PRO förrän du tar på dig Gunnar optiks Razer RPG computer gaming glasses. Ha dem alltid nära till hands!

Funktioner

 • Flexibla och bekväma som passar alla huvudstorlekar
 • 100 % UV skydd / 65 % skydd mot blått ljus
 • Minskar uppkomsten av huvudvärk och andra ögonproblem som är relaterade till skärmar
 • 12 mån garanti
 • Mikrofiber påse och mikrofiber rengöringsduk

Specifikationer

Märke: Gunnar optiks
Modell: RZR-30001
Vikt: 33 gram

https://www.youtube.com/watch?v=_7fGyEuUuUc

Läs mer och köp här

Nr 7 Foxmans Gamingglasögon

Med de här glasögonen behöver du inte byta ut dina befintliga utan de fästs ovanpå dina vanliga. Clip-on är smidigt för de tar minimalt med plats och kan enkelt tas med överallt.

Som ett av de billigaste par glasögon på våran lista är Foxmans clip-on perfekt att bara fästa, slå igång spelet och kom in i matchen utan att behöva balansera ett fullstort par gaming glasögonen ovanpå dina vanliga glasögon.

Som grädde på moset har du 30 dagar att testa dem och få pengarna tillbaka om du inte är nöjd, dessutom ett års garanti mot skador.

Funktioner

 • Tar minimalt med plats med Clip-on
 • 30 dagars återbetalningsgaranti
 • Låg vikt


Läs mer och köp här

Nr 8 ANRRI Blue Light blocking glasses

När gaming-glasögon först kom ut fanns inte många alternativ för den stilmedvetna spelaren. Det är inget fel med att vilja se bra ut när du sätter ner för ett spelmaraton.

ANRRI Blue Light blocking glasses är förmodligen de snyggaste glasögonen på denna lista. Wayfarer-formen är utformade för att passa både män och kvinnor.

Naturligtvis är det viktigaste med gaming-glasögon att de blockerar blåljus från skärmen.Tidigare hade blåljus blockerande glasögon en gul nyans på linsen. ANRRI Blue Light blocking glasses blockerar emellertid 90 % blått ljus utan en gul nyans.

Det betyder att du kan njuta av spel på en 4K-skärm utan att kompromissa med färgens kvalitet. Ramen är tillverkade av TR90, ett termoplastiskt material som ofta används i glas eftersom det är tåligt, lätt och flexibelt. Dessutom har dessa glasögon livstidsgaranti så att du kan få dem utbytta ifall det går sönder.

Funktioner

 • Ram tillverkad av TR90 Nylon
 • Lins av polykarbonat
 • Blockerar 90 % blått ljus
 • Livstidsgaranti

Specifikationer

Varumärke: ANRRI
Modell: 8541613137
Vikt: 149 gram