Fula jultröjor 2021

Annonser och affiliate
Våra inlägg kan innehålla annons & affiliatelänkar. Det här inlägget har länkar från Buttericks.

Fula jultröjor för 2021

Julen 2021 är i antågande och det betyder att det nu är säsongen för julgranar, dekorationer,träffa familjen och såklart får du inte glömma fula jultröjor. Om du skulle gå tillbaka i tiden 20 år skulle fula jultröjor var något annat än idag. Sedan de första fula jultröjorna i början av 2000-talet har den fula tröjanstrenden blivit en årlig tradition som blir mer och mer populär varje år.

Medan den fula jultröjortrenden troligen började som ett skämt, betraktas det nu som en av högsäsongens roligaste traditioner eftersom det låter människor släppa loss och ha kul i säsongens anda. Faktum är att denna trend har blivit så populär att det nu finns till och med en National Ugly Christmas Sweater Day (den tredje fredagen i december). Har du din fula jultröja redo för fredag 20 december 2021?

Glid in som en stjärna på festen, jobbet eller skolan och gläns med julanda med årets fulaste jultröja. Låt oss lista de självklara valen för jultröjor 2021

Fula jultröjor för män

Jultröja, Silly X-mas

Fin tröja säger Helen vid kaffeautomaten, men det är uppenbart att Helen inte kollat tillräckligt noga vad den egentligen föreställer, eller har hon det kanske? Kärlek är ju vackert i alla dess former och du kan lätt hylla det med denna tröja.


Läs mer och köp här

Jultröja, Make Christmas Great Again

Behöver jag ens ge den här tröjan en förklaring? Ok då: This is a great christmas sweater, none makes this christmas sweater as good as this one. Komplettera med lite orange hårspray och dra iväg några twitterinlägg utan att tänka till.


Läs mer och köp här

Jultröja, Bad Santa

Glid in på festen som jultomten som har varit på liiiite för många julfester. Komplett med öppen tomterock, ölkagge som tittar fram och straffpinne i bakfickan. Vem vill vara stygg nu?


Läs mer och köp här

Jultröja, Lysande

Glid in som en lysande stjärna och bli center of attention på personalmötet. – Vad sa du, ekonomiredovisning, absolut det fixar vi svarar du medans du trycker i dig 15 st pepparkakor och har glömt bort vad chefen snackade om för 5 min sen, för du är för fokuserad på att hinna före Persson till kaffeautomaten om 3 min. 


Läs mer och köp här

Fula jultröjor för kvinnor

Jultröja, Selfie

Ta en Selfie med Elfie och jultomten. Eller passa på att ta en groupie med kompisarna. Även om det inte virvlar någon snö ute som virvlar det snö på din tröja iaf. Komplettera med en snöspray och tvinga in mormor på kortet.


Läs mer och köp här

Jultröja, Tjock Tomte

Kan du komma in till mitt kontor sen ropar chefen till dig. Väl inne på kontoret har chefen glömt bort att han skulle ge dig sparken och får ut sig ett: ööööh, det är julfest på fredag. 

– Jajjamen tack och hej säger du med den fulsnygga tröjan med putande ölkagge, tar en näve pennor på chefens skrivbord och plötsligt sitter alla på kontoret med en snygg guldpenna.


Läs mer och köp här

Jultröja, Pee Break

Du har precis kommit hem efter att ha gått 15 mil i blötsnö och ser mormor som precis tryckt i sig 3 skivor kalvsylta sitta sur som en citron.

– Agda på äldreboendet har stulit mina strumpor, tvättat dom för varmt och lagt ner dem igen i byrålådan och nu har de bytt färg också! – Här du får min tröja säger du och ger mormor tröjan, hon blir genast glad igen och julen är räddad!


Läs mer och köp här

Fula jultröjor för par

Jultröja Dubbel, Naughty or Nice

Vem av är den som hittar på hyss och blir utan julklappar och vem av er kommer att ge julklappar oavsett om han/hon får några själv?

Köp båda i ett set och gå på julfesten tillsammans.


Läs mer och köp här

Jultröja Dubbel, Best Friends

Bjud in kompisen i den här tröjan och ställ er i korridoren. – Nej här kommer du inte förbi förrän du sjunger en julsång säger ni till chefen som vill hämta kaffe.

– Men jag kan inte sjunga säger han, men börjar strax skråla ut en Bjällerklang, bjällerklang och plötsligt är hela kontoret med i julallsång.

Ni hör barn skratta i bakgrunden, alla kollegor delar plötsligt ut julklappar och ni två går ut med en fet lönecheck i slutet av dagen för: Att skapat gemenskap i kontorslandskapet.


Läs mer och köp här

Fula jultröjor för ditt husdjur

Hunddräkt Santa Hoddie

Grannen knackar på, du öppnar och möts med ett argt: – Är det din jävla hund som kissar på min brevlåda så den har blivit alldeles rostig? – Du får ta och köpa en ny till m….När han plötsligt ser något rött glimta till innanför dörren och fram kommer Peppe iklädd sin juloutfit. – Jag tog fel säger grannen skamset, ger dig en hundring och säger – vi glömmer det jag sa va?


Läs mer och köp här